Poppetjes -

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Poppetjes

De getekende poppetjes in 3-D

De getekende poppetjes waren zo in trek, dat vroeg om uitbreiding. En dus ben je als poppetje ook in het hout te bestellen. De poppetjes worden per stuk beschilderd. Het kapsel, dat lievelingsshirt, de huidskleur - die kenmerken die zo typisch jij zijn, komen terug in de poppetjes. Evt. aangevuld met details van bijv. een sport, of iets dat zo hoort bij jou/jullie. Zo is dat wat in je hart leeft, niet alleen te zien op een tekening, maar bijv ook in een mooie stolp op de eettafel. En kan je altijd zien waar je zo blij van wordt. De poppetjes kunnen apart worden besteld, als familie, als kado voor die speciale vriendin. Of natuurlijk voor jezelf.

Voorbeelden:
* Het toekomstige bruidspaar als caketopper! (laat het evt door iemand regelen, zodat kleding voor elkaar een verrassing blijft)
* Een stolp met een samengesteld gezin... iedereen is bijelkaar (en iedereen lacht op het juiste moment ;-), en heeft zijn/haar lievelingskleding aan!

* Degenen die je zo mist omdat ze er niet meer zijn, komen er gewoon bij in een stolp. Zo kan je vader, oma, hond of zusje er gewoon bij zijn en is het plaatje compleet.
* Poppetjes als huwelijkskado, geboortekado of gewoon.. als mooi kado voor jezelf

** De poppetjes zijn erg gewild. Er is momenteel (febr. 2018) een wachttijd van ongeveer 8 weken. Heb je een spoed-vraag, mail me en ik kijk wat evt. mogelijk is. 
Copyright 2018. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu