Illustraties -

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Illustraties

Blije, positieve en kleurrijke tekeningen

Goudlokje Tekent maakt wat in je hart zit, speciaal voor jou. En omdat ieders hart, andere liefde kent, en ieders thuis er anders uitziet, is het extra fijn dat alles op maat gemaakt kan worden. Dus of het nou een ingelijste tekening, adoptiekaart, "Hoera- wij hebben een hond"-kaart, of "omdat ik je zo mis"-kaart is... alles kan. En meer.

Voorbeelden:
* Een tekening van een samengesteld gezin... iedereen is bijelkaar (en iedereen lacht op het juiste moment ;-), en heeft zijn/haar lievelingskleding aan!
* Een ingelijste tekening van het huisdier dat zo gemist wordt door je kind, met je kind erbij en allerlei details. In vrolijke kleuren, op een positieve manier getekend.
* Felicitatie-kaarten voor de liefde zijn er volop te vinden.. maar zie maar eens een kaart die op het homo-huwelijk is gericht, of een kaart waarop de poppetjes niet standaard een witte huidskleurh hebben. Lang niet altijd zijn kaarten of uitnodigingen in de winkel realistisch. Des te fijner wanneer een illustratie wél klopt met hoe je bent!
* je mist dat ene familielid zo.. "Kon ik nog maar even bij je zijn"... Het kan.. in een tekening is iedereen die in je hart leeft, er gewoon bij !
* ordners, met een persoonlijke tekening erop. Zo wordt spullen opbergen nog leuk ook!
* Bedankjes voor bruiloften

En nog veeeel meer. En zie je er niet tussenstaan wat je zoekt, mail me gerust en dan denk ik met je mee.

 
Copyright 2018. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu