Goudlokje Tekent -

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Goudlokje Tekent

Wie is Goudlokje Tekent?

"
Goudlokje" staat voor mijn blonde haarlok. En "Tekent", omdat ik van kleins af aan graag teken. Het atelier dat mijn opa had, was mijn favoriete plek als ik bij mijn opa en oma was. En sinds ik sinds 2005 moeder ben van de leukste zoon, teken ik met een extra reden graag. Ik teken sindsdien namelijk graag voor anderen, anderen blij te maken, positief te raken. Omdat er zoveel moois in ons hart woont wat in werkelijkheid niet altijd te zien is. En daar is een tekening mooi voor.  

Goudlokje Tekent startte met brooddoos-tekeningen. Sinds 2014 overdenk ik 's avonds wat ik ga tekenen, voor in de lunchbox van morgen van mijn zoon. Ik kies dát uit, waarvan ik denk dat dat het leukste was voor hem. Met als doel; even ontspannen na inspannen. Het is super leuk om dan ‘ s middags zijn reactie te horen. “Mamma.. het klopte helemaal!”.  De tekeningen groeiden uit tot unieke poppetjes, en kregen niet alleen bekijks van zijn klasgenootjes, maar ook van collega’s.

De brooddoostekening groeide op die manier uit naar mijn Goudlokje Tekent - poppetjes. En dat groeide uit tot een eigen bedrijf. Regelmatig werk ik tekenopdrachten uit, op allerlei vlakken. En naast al die mooie momenten (geboorte, adoptie, een nieuw huisdier, jubileum, verhuizing, etc.)... vind ik het waanzinnig tof om tekeningen te mogen maken voor de moeilijkere momenten. Om dingen die soms lastig uit te leggen zijn, te verbeelden in een positieve tekening. Omdat elke emotie mag, en elke emotie positief gezien kan worden. Omdenken, maar dan in tekeningen :-).

In 2016 werd Goudlokje Tekent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en sindsdien maak ik met mijn bedrijf steeds meer verschillende dingen. Families komen samen in de tekeningen; iedereen is er bij die belangrijk is. En iedereen staat er lachend op :-). Want bij Goudlokje Tekent, staan een brede glimlach en blije ogen centraal. Een neus? Die wordt niet getekend, want uitstraling zit ‘m in je ogen en mond. Die ogen en mond zijn verwerkt naar andere produkten dan tekeningen. Er is vanalles in ontwikkeling, en nog lang niet alle creatieve ideeën zijn al uitgewerkt.
 
Copyright 2018. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu